opc_loader

Sonata

Tempur

De gebogen vorm van het Sonata hoofdkussen zorgt ervoor dat je hoofd ondersteund wordt, wanneer je slaapt in de foetushouding met de kin dicht bij je borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van je hoofd, wanneer je van de ene zij op de andere rolt gedurende de nacht.

Het TEMPUR Sonata hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Wanneer je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. Je kunt bijvoorbeeld een lager kussen kiezen als je op een zacht matras slaapt.

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen.  

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C.

Small       €  139,00      61 x 40 x 9,5 cm

Medium   €  149,00      61 x 40 x 11 cm

Large      €  159,00      61 x 40 x 13 cm

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV. 

139,00
Uitvoering
x
Beoordelingen (0)
Sonata heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
139,00