opc_loader

Ombracio

Tempur

Het speciale ontwerp van het ergonomische Ombracio hoofdkussen van TEMPUR heeft inkepingen aan de zijkant. Het heft het bovenlichaam een stukje op waardoor ademhalen makkelijker wordt. De vorm, het materiaal en de hoes zijn ontworpen voor betere ventilatie en comfort.

Het TEMPUR Ombracio hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Als je bredere schouders hebt, kies je voor een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. Je kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien je op een zacht matras slaapt.

Het TEMPUR traagschuim in de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

Afmetingen: 56 x 48 cm

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

169,00
x
Beoordelingen (0)
Ombracio heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
169,00