opc_loader

Millenium Queen

Tempur

Het ergonomische hoofdkussen Millenium van Tempur kenmerkt zich door een naar voren hellende rand welke de nek opvangt. Het kussen zorgt voor ondersteuning van de nek en uitstekend comfort als je op je rug slaapt. De Millenium Queen is verkrijgbaar in medium and large.

Het TEMPUR Millennium hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Als je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. Je kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien je op een zacht matras slaapt.

Het TEMPUR traagschuim, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het  kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

De hoes van een TEMPUR Millenium hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C .

Medium   € 139,-    64 x 32 x 11/6

Large      € 149,-    64 x 32 x 12,5/7

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV. 

139,00
Uitvoering
x
Beoordelingen (0)
Millenium Queen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items
139,00