opc_loader

Comfort Pillow Original

Tempur

De kern van de Comfort Original hoofdkussen bestaat uit duizenden TEMPUR micro-kussentjes wat zorgt voor meer ontspanning en ondersteuning. Dit hoofdkussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen. Het unieke TEMPUR traagschuim zorgt voor een optimale drukverlagende werking.

Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Indien men bredere schouders heeft, is een hoger kussen aan te raden. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. Een lager kussen gaat bijvoorbeeld beter samen met een zacht matras.

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het hoofdkussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C.

Afmetingen: 60 x 50 cm

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV. 

169,00
x
Beoordelingen (0)
Comfort Pillow Original heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Laatst bekeken items